Koalicija Dogovor za Bijeljinu: "Narodni Gradonačelniče", za koga vi navijate ovog vikenda?

Od svog osnivanja, Koalicija „Dogovor za Bijeljinu“ svakim svojim potezom želi da se stavi u funkciju građana Bijeljine i u svakom segmentu život i rad u gradu učini boljim i ljepšim. Sa druge strane, gradonačelnik Petrović svojim činjenjem i nečinjenjem svakodnevno usporava i koči gotovo sve segmente društvenog života, kad god mu se za to ukaže prilika, navode iz Koalicije, i dodaju da je dokaz za to i vikend pred nama...

Koalicija Dogovor za Bijeljinu: "Narodni Gradonačelniče", za koga vi navijate ovog vikenda?

"Gradski odbojkaši igraju večeras finale plej-ofa Republike Srpske, košarkaši sutra polufinale, fudbaleri započinju niz utakmica od ključnog značaja za opstanak u najvišem rangu takmičenja, brojni klubovi u Semberiji nastavljaju takmičenja kao domaćini ili se spremaju na gostovanja, a novca iz gradske kase, zahvaljujući gradonačelniku - nema", ističu iz Koalicije.

U saopštenju za javnost se još navodi...

"Sportisti grada, do danas, u 2021. godini nisu dobili ni marku. Savjet za sport je u ovoj sedmici na hitnom sastanku uvažio apele klubova i donio sve neophodne odluke za interventnu minimalnu isplatu, a novca u gradskoj kasi ima. Ovaj grad, definitivno ima sve, sem gradonačelnika koji voli svoj grad.

Dok u drugim gradovima i oštinama Republike Srpske, načelnici i gradonačelnici iznalaze vanredne načine da dopunski nagrade svoje sportiste za uspješan kraj sezone, našeg ne interesuje sport. Umjesto da se ovih dana zajedno sa njim radujemo uspjesima naših sportista koji su jedni od rijetkih koji mogu da nam donesu radost u ovim teškim vremenima, suočavamo se sa činjenicom da sportski klubovi moraju da razmišljaju o tome da pređu u niži rang ili da napuste takmičenja.

Koalicija „DOGOVOR ZA BIJELJINU" je u okviru svojih, prije svega skupštinskih mogućnosti, učinila sve da ovaj vikend i budućnost bijeljinskog sporta ne budu ovakvi. Sve što je bilo u našim ingerencijam, uradili smo. I tek namjeravamo da uradimo.

Mi se, kad navijamo, ne stidimo da navijamo za svoj Grad.

„ Narodni Gradonačelniče", za koga vi navijate ovog vikenda? Spadaju li bijeljinski sportisti u taj „narod" iza kojeg se Vi neprestano zaklanjate?

Gradonačelniče, svi smo tu u službi građana! Ne može Bijeljina doručkovati u podne, niti sijati u julu,niti odlagati završnice sportskih takmičenja dok se Vi smilujete da počnete da radite svoj posao. Grad mora da živi, kao i svi drugi normalni gradovi. Gradonačelniče, ovo nije politika, ovo je život, a on ne može da trpi i čeka"

Koalicija "Dogovor za Bijeljinu"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    7°C
  • 05:00

    5°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

199 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI