Plesni klub 101 iz Bijeljine osvojio tri prestižne stipendije

Plesni klub 101 iz Bijeljine je 11.04. 2021 godine, uprkos otežanim uslovima za rad uzokovan pandemijom Covid-19, odveo u Pančevo 5 različitih koreografija, plesnih grupa i plesnih solista. Naravno, vratili su se sa zavidnim rezultatima.

Plesni klub 101 iz Bijeljine osvojio tri prestižne stipendije

Nagrade su osvojili:

- Mala produkcija Hip Hop - 1. mjesto

- Zumba latin fitnes Mila i Ratko - 1. mjesto

- Acro style solo bebe- Anastasija Bojanić- 1. mjesto

- Hip hop odrasli, solo - Jelena Ijačić - 1. mjesto

- Acro style juniori solo - Sara Popović - 1. mjesto

Anastasija Bojanić

Pored ovih zavidnih nagrada, Plesni klub 101 je dobio prestižne stipednije „CDI" Commercial Dance Intensive USA za tri trenera i orginalnu plesnu uniformu Italijanske kuće ThiAM.

Sara Popović

Stpendija „CDI" uključuje dvije sedmice putovanja u Sjedinjenim Američkim državama, aktivno učestvovanje na seminarima, Master class kod prefinjenih i vodećih koreografa, poput koreografa Jose De La Cruz, potpuno besplatno. Interesantno je to da je koreograf Jose De La Cruz lično na takmičenju u Pančevu uručio nagrade trenerima Plesnog kluba 101.

Zumba latin fitnes Mila i Ratko

Mnogi rezultati i postignuća Plesnog kluba 101 su znani u cijelom svijetu, treneri su jako poštovani i cijenjeni, plesači su okićeni zlatnim medaljama i peharima, a činjenica je da za mnogobrojne uspjehe, nažalost, grad Bijeljina jako malo zna ili uopšte i ne zna, niti daje bilo kakvu podršku, dok drugi evropski gradovi daju čak i priznanja.

Jelena Ijačić

Plesni klub 101 iz Bijeljine trenutno ima preko 100 članova i aktivno se bavi podučavanjem više vrsta plesova. Sopstvenim sredstvima ulagano je u edukaciju mladih, licenciranih, jako iskusnih i kvalitetnih trenera. Dokaz profesionalizma i stručnosti kadra u Plesnom klubu 101 su mnoga priznanja za doprinos kulturi i sportu širom svijeta, osvojene šampionske titule na svjetskim i evropskim takmičenjima, učestvovanje na festivalima i karnevalima širom svijeta. Samo ove godine članovi ovog plesnog kluba donijeli su u Bijeljinu mnoge pehare s kojima se veoma ponose.

Plesni klub 101

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA