Uprkos teškom vremenu, život teče: Rođeno sedam beba u jednom danu

U protekla 24 sata u porodilištu bijeljinske bolnice rođeno je sedmoro novoređenčadi, četiri dječaka i tri djevojčice. Šest beba je rođeno u toku jučerašnjeg dana, a jedna jutros oko 6 sati. Sve bebe su na svijet došle prirodnim putem, saopšteno je iz bolnice "Sveti Vračevi".

BIJELJINA

"U Bolnici "Sveti Vračevi", uprkos teškoj situaciji, život teče", izjavio je direktor ove zdravstvene ustanove prof. dr Zlatko Maksimović, povodom informacije da je u porodilištu rođeno sedam beba ujednom danu.

U Kovid bolnicama u Bijeljini danas je na liječenju 71 bolesnik, od kojih je 19 na respiratoru, a 36 na kiseničnoj terapiji. U protekla 24 sata bilo je pet prijema.

Na jutros održanom sastanku Kriznog štaba rečeno je da je posljednjih dana smanjen broj prijema, a samim tim i pritisak na bolničke kapacitete, ali da je broj oboljelih sa teškim i izrazito teškim kliničkim slikama i dalje veliki.

"Naglašavamo da nije vrijeme za opuštanje, jer je stanje u kovidbolnicama i dalje veoma ozbiljno", rečeno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

U protekla 24 sata u Bijeljini je evidentirano osam pozitivnih slučajeva na virus korona.

16°

  • 11:00

    16°C
  • 14:00

    17°C
  • 17:00

    19°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI