Informacije o vodosnabdijevanju za 20. april

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 15:00 časova, vode neće biti, u dvočasovnim - tročasovnim intervalima u ulicama: Srpske Dobrovoljačke Garde, Marka Miljanova i Nušićeva u Bijeljini, uključujući sve priključne, susjedne ulice. Na lokaciji Nušićeva u centru grada bez vode će biti, u nešto dužem intervalu najvjerovatnije do oko 15 časova i korisnici u ulicama: Miloša Crnjanskog, Save Kovačevića, Dositeja Obradovića i dio Ulice 27. marta u centru grada.

Preporučujemo našim korisnicima, koji žive na pomenutim lokacijama, da pripreme neophodne rezerve vode za navedeni vremenski period.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

18°

  • 11:00

    18°C
  • 14:00

    19°C
  • 17:00

    19°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI