Kompanija "Orao" podržala RK "Bijeljina"

Kompanija "Orao" podržala je rad rukometnog kluba "Bijeljina".

BIJELJINA

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo na ovaj način uspjeli da obradujemo djecu iz RK Bijeljina. Ulaganje u sport, a prije svega u mlađe kategorije, je ulaganje u zdrav razvoj djeteta. Od velike je važnosti da postoji što više ovakvih mjesta gdje će djeca imati priliku za igru i druženje, priliku da razviju svoje samopouzdanje, takmiče se, upoređuju rezultate i ubrzaju ne samo fizički, nego i mentalni razvoj. Ono što je bilo presudno da se uspostavi saradnja između "Orao" a. d. i RK Bijeljina upravo je rad sa mlađim selekcijama. Pored osvojenog priznanja za najbolju mušku sportsku ekipu Grada Bijeljina u 2020. godini, najveći dokaz kvaliteta rada, privrženosti i ljubavi prema rukometu u RK Bijeljina, jeste činjenica da ovaj klub omogućava godinu dana besplatnog treninga za svakog novog polaznika škole rukometa. Veoma cijenimo rad rukovodilaca i trenera RK Bijeljina, koji su na ovaj način svoje vrijeme, znanje i iskustvo stavili na raspolaganje cjelokupnoj društvenoj zajednici i popularizaciji rukometa." izjavio je Mladen Lemez, v.d. izvršnog direktora za ekonomske poslove.

"Želimo da se zahvalimo kompaniji Orao a. d. koja je prepoznala rad RK Bijeljina i na nesebičnoj podršci koju je pružila našem klubu", saopštili su iz bijeljinskog rukometnog kluba.

Rukometni klub Bijeljina takmiči se u Prvoj ligi Republike Srpske, mlađe kategorije igraju Omladinsku ligu Republike Srpske i Ligu mlađih kategorija Vojvodine. U klubu imamo preko 130 članova, organizatori su najvećeg međunarodnog rukometnog turnira u BiH ,,Bijeljina handball cup" i međunarodnog rukometnog kampa "Handball camp Jahorina".

 

19°

  • 14:00

    20°C
  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    14°C
Umjereno oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI