Raspored služenja za Vaskršnje praznike

Njegovo preosveštenstvo episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije služiće na Veliki petak, sa početkom u 10.00 časova, Večernju sa iznošenjem plaštanice u hramu Svetog velikomučenika Georgija u Bijeljini.

Raspored služenja za Vaskršnje praznike

Vladika Vasilije će na istog dana u 17.00 časova u hramu Svetog proroka Ilije u Janji i u 19.00 časova u Sabornom-spomen hramu Rođenja Presvete Bogorodice na Ledincima u Bijeljini služiti Večernju sa iznošenjem plaštanice.

Episkop zvorničko-tuzlanski će na Veliki petak u 20.00 časova u crkvi Svetog velikomučenika Georgija u Bijeljini služiti Jutrenje sa statijama i ophodom oko svetog hrama sa nošenjem plaštanice.

Na Veliku subotu, u 9.30 časova, vladika Vasilije služiće liturgiju u hramu Svetog velikomučenika Pantelejmona u Bijeljini.

Na Vaskrs u 5.00 časova episkop zvorničko-tuzlanski vladika Vasilije služiće Vaskršenje jutrenje u Sabornom-spomen hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Bijeljini na Ledincima.

U 11.00 časova na Vaskrs vladika Vasilije služiće večernje u hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Puškovcu.

Drugi dan Vaskrsa u 9.30 časova vladika Vasilije služiće Liturgiju u hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Skugriću, kao i trećeg dana Vaskrsa u hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Kozluku.

Njegovo preosveštenstvo će od 9.30 časova u hramu Svetog velikomučenice Marine u Čelopeku služiti svetu arhijerejsku liturgiju i obaviti rezanje slavskog kolača povodom krsne slave sveštenstva i monaštva Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Na mali Vaskrs, 22. aprila, u 10.00 časova vladika Vasilije će služiti svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Vaskrsenja Hristovog u Patkovači, a u 17.00 časova večernje bogosluženje u hramu Vaskrsenja Hristovog u Popovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA