Zločin u Beču: Ubijena Srpkinja, presudio joj bivši partner

Stravično ubistvo dogodilo se u Beču u četvrtak uveče kada je 42-godišnji muškarac hicima iz vatrenog oružja ubio svoju bivšu partnerku Mariju M. inače majku dvoje dece.

Zločin u Beču: Ubijena Srpkinja, presudio joj bivši partner
FOTO: Novosti

Bečka policija primila je u četvrtak oko 20 časova poziv da u su pucnji odjeknuli u severnom delu Beča, u naselju Brigitenau. Mušakrac je svoju bivšu upucao u glavu, a žena je, tako povređena, uspela da izađe u dvorište kompleksa gde je živela i odatle je preuzela hitna pomoć.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zločinu je umalo prisustvovala i njena 13-godišnja ćerka koja je napustila kuću samo par minuta pre nego što je ubica došao.

Mediji pišu da je ubijena Marija B. ubrzo preminula od povreda, a da je ubica, inače austrijski državljanin, seo na klupu i ispred zgrade i da je pio votku.

Trenutak njegovog hapšenja zabaležio je jedan od svedoka, a na njemu se vidi kako muškarac bez majice leži na zemlji, a mediji prenose da je na licu mesta pronađen i pištolj.

Prema onome što je iz istrage do sada saopšteno austrijskim medijima, u kući ove žene do sada nije bilo prijavljivano nasilje i muškarac nije bio prijavljen na adresi gde se ubistvo dogodilo.

17°

  • 02:00

    17°C
  • 05:00

    16°C
  • 08:00

    19°C
Umjereno oblačno
Drina Radalj

85 cm

17.06. 00h -8cm

Sava Jamena

313 cm

17.06. 00h 0cm

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI