Jajarijada u Bijeljini

Na Gradskom trgu u Bijeljini danas je organizovana manifestacija "jajarijada" u kojoj je nagradu za najtvrđe vaskršnje jaje osvojio Nemanja Erkić, a nagradu za najljepše ukrašeno jaje dobio je Aleksandar Kešelj.

Jajarijada u Bijeljini

Direktor bijeljinskog Centra za kulturu Lazar Avakumović rekao je da je 21. "jajarijada" održana u organizaciji ovog centra i Turističke organizacije opštine Bijeljina, dodajući da se stotinjak učesnika takmičilo u dvije kategorije - za najtvrđe i najljepše vaskršnje jaje.

Nemanja Erkić, koji je dobio pehar i novčanu nagradu, rekao je da prvi put učestvuje u ovom takmičenju i da je veoma iznenađen zbog pobjede, jer je jaje izabrao nasumice.

Aleksandar Kešelj, koji je dobio pehar, novčanu nagradu i tortu, kaže da je zadovoljan nagradom, te da mu je majka pomogla u crtanju ikone na jajetu.

U kulturno-umjetničkom dijelu programa učestvovali su Hor "Libero", folklorno društvo Centra za kulturu i manekeni ovog centra.

Sponzori ovogodišnje "jajarijade" su firma "Spektar drink", opština Bijeljina, poslastičarnice "San-Marko" i "Mocart", te butik "Amerikano".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA