Melinda Gejts iznajmila ostrvo kako bi se sklonila od medija

Nakon informacija o razvodu bračnog para Gejts, Melinda Gejts odlučila je da se povuče u svojevrsnu medijsku izolaciju, a mediji prenose da je to učinila iznajmivši privatno ostvro na kojem noćenje košta 132.000 dolara.

Melinda Gejts iznajmila ostrvo kako bi se sklonila od medija
FOTO: ANDREW GOMBERT/EPA

Par koji je u braku proveo 27 godina saopštio je u ponedjeljak da se razvodi, a ovu odluku su objavili u zajedničkoj izjavi za javnost.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Međutim, kako prenosi popularni magazin TMZ, par je prema prvim planovima informaciju o razvodu trebalo da objavi u martu kada je Melinda zapravo i iznajmila privatno ostrvo Kalivinji u Grenadi.

Prema izvorima TMZ-a, plan je od samog početka bio da Melinda i troje djece ostanu na ostrvu nakon odluke o razvodu braka.

Ostrvo Kalivinji veličine je 80 hektara i gostima nudi 25 veličanstvenih apartmana i vikendica. Ono što je takođe interesantno, ostrvo je udaljeno pet minuta vožnje brodom od Grenade, prenosi portal Klix.ba.

Iako je bračni par saopštio da je reč o prijateljskom razvodu, izvori TMZ-a su naglasili da je porodica uglavnom stala na Melindinu stranu, pa da se u ovom slučaju ne može reći da se radi o "prijateljskom razvodu".

Nakon saopštenja o razvodu braka, američki Blumberg je prenio informaciju da je Bil Gejts putem svoje kompanije prvi dan nakon objave informacija o razvodu isplatio sada već svojoj bivšoj supruzi 1,8 milijardi dolara naknade što su mnogi protumačili kao dio sporazuma o razvodu poznatog bračnog para.