Petrović: Milovanović ima problem sa logikom

Saopštenje Gradonačelnika Bijeljine, Ljubiše Petrovića, prenosimo u cjelosti.

Petrović: Milovanović ima problem sa logikom

"Pozivanje gradonačelnika LJubiše Petrovića na poligraf od strane vrhovnog poglavice tzv. Koalicije za Bijeljinu, Miroslava Milovanovića, iz SNSD-a, još jedna je potvrda njegovog elementarnog nepoznavanja osnovnih pojmova i procedura.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Iako se drznuo da u javnost iznese neistinite tvrdnje i teške klevete na račun gradonačelnika, to Milovanoviću izgleda nije bilo dovoljno za jeftino zabavljanje naroda i prodavanje magle, pa je u svom političkom amaterizmu otišao i korak dalje brkajući babe i žabe!

Gospodine Milovanoviću, kao prvo, ko će i da li će stati pred poligraf, odrediće nadležni organi, a ne Vi, iako ne sumnjam da biste žarko željeli da i u vezi s tim imate uticaj i dijelite „pravdu" na sebi svojstven način. Kao drugo, logici za volju, kada se nađete na optuženičkoj klupi zbog svojih izmišljotina, upravo biste valjda Vi morali nadležnima dokazati „istinitost" svojih proizvoljnih, zlonamjernih i moram priznati vrlo maštovitih politikantskih igrica.

Uostalom, gospodine Milovanoviću, dugogodišnji i odlično situirani funkcioneru SNSD-a, dopustimo i Vi i ja, da nadležni sudski organi daju završnu riječ, uz dobronamjernu preporuku da se ne miješate u njihov posao, već najzad okrenete svom."

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović

 

20°

  • 17:00

    20°C
  • 20:00

    17°C
  • 23:00

    14°C
Umjereno oblačno

189 cm

Drina Radalj

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI