Ujedinjena Srpska: Saopštenje za javnost

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Ujedinjena Srpska: Saopštenje za javnost

"Poštovani Gradonačelniče,

ne vidimo čemu potreba da stalno kada je na vidiku neki dogovor i kompromis Vi svojim obavještenjima pokušavate narušiti ionako narušene odnose izmedju pozicije i opozicije.

U poslednjem saopštenju stavljate u isti koš sve stranke koje su u poziciji i govorite kako su krive za neke stvari iz prethodinih godina, a Ujedinjena Srpska je u vlasti poslednjih nekoliko mjeseci.

Kako da Vam ne odgovorimo kada Vi stalno pričate o kriminalu iz prethodnih godina, a činjenica je da to sve potiče iz 20 godine duge vladavine SDSa, PDPa čiji ste i Vi bili član, a i sada ste.

Tada ste ćutali i čak odobravali takve poteze.

Morate prestati kopirati Banja Luku, jer uporno mješate babe i žabe.

Takodje, jako je ružno govoriti kako je za sve loše stvari kriv Mićo Mićić, isti onaj Mićić od koga ste uzeli čokoladicu koja Vam se jako svidjela i koja Vam je pomogla da preko noći prelomite prelazak u SDS iz Uspješne Srpske.

Prije nego što objavite saopštenje, bilo bi dobro da ga i pročitate, jer više puta Vam se dešavalo da pišete i brišete, a to pokazuje da u stvari da Vi niste autor saopštenja, a Vaš je potpis - priznaćete to je jako ružno!!!

Ujedinjena Srpska je pokazala na prvoj Skupštinskoj sjednici da je za kompromis - dogovor ali nažalost povratne reakcije opozicije nigdje ni na vidiku.

Skupština ima zakonodavnu vlast, a Gradonačelnik izvršnu pa Vas molimo da pokušate bar shvatiti šta to znači dok još nije kasno.

Zakonitost rada se podrazumjeva u opisu Vaše dužnosti , radite to i dalje i imate našu podršku, ali Vas molimo da ne bude podrška kao sa prve sjednice kada smo napravili ustupak PDPu i posle toga kao da ništa nije bilo.

Ukoliko želimo bolje Gradu, moramo spustiti loptu i sjesti za sto i razgovarati, a ne pisati saopštenja!!!"

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA