"Ženska bašta ženski biznis": Okrugli sto i Bazar rukotvorina sutra u Bijeljini

Fondacija "Lara" u srijedu 19. maja 2021. godine u Hotelu „Drina“ u Bijeljini, u 11h organizuje Okrugli sto u okviru projekata "Ženska bašta ženski biznis".

"Ženska bašta ženski biznis": Okrugli sto i Bazar rukotvorina sutra u Bijeljini

Okrugli sto je završna aktivnost u projektu „Ženska bašta- ženski biznis" koji se provodi u sklopu projekta Žene na izborima u Bosni i Hercegovini, koji finansira Vlada Švedske, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Projekat realizuje Fondacija „Lara" u partnerstvu sa „Ženskom zadrugom", a kreiran je sa ciljem da doprinese povećanju mogućnosti za poslovne aktivnosti žena iz seoskih i gradskih sredina Bijeljine, plasiranje poljoprivrednih i kraft proizvoda žena putem online platforme.

Cilj Okruglog stola je da upozna predstavnike lokalnih vlasti, lokalne preduzetnike i druge zainteresovane strane sa projektom „Ženska bašta-ženski biznis", realizovanim aktivnostima, iskustvima korisnica i web platforomom za promociju i prodaju proizvoda koja je nastala kao rezultat projekta.

Istog dana, od 10 do 18 časova će na gradskom trgu biti organizovan prodajni Bazar rukotvorina na kome će svoje proizvode izložiti učesnice projekta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA