TVOJA REKLAMA

Savić: Vizija Ljubiše Petrovića garant da je Bijeljina na dobrom putu

Zamjenici predsjednika SDS Rado Savić i Milan Radović posjetili su Gradski odbor SDS-a Bijeljina i razgovarali sa gradonečelnikom Bijeljine LJubišom Petrovićem, predsjednikom Gradskog odbora SDS Bijeljina Tomicom Stojanovićem i zamjenikom predsjednika Mladih SDS Radišom Petrovićem.

Savić: Vizija Ljubiše Petrovića garant da je Bijeljina na dobrom putu

„Bijeljina je od strateške važnosti za Srpsku demokratsku stranku i pobjeda koju su donijeli dr LJubiša Petrović i Tomica Stojanović na lokalnim izborima prošle godine putokaz je kojim će cijela Republika Srpska krenuti naredne godine u susret promjenama" - poručio je nakon sastanak dr Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Radović je naglasio da je Bijeljina jedan uređen grad koji se nalazi na granici Republike Srpske i Srbije i da je njen značaj i po pitanju saradnje sa maticom višestruk.

„Prvih pola godine mandata gradonačelnika LJubiše Petrovića pokazatelj je da u građani mudro izabrali i da su njegova mladost i vizija garant da se Bijeljina nalazi na dobrom putu. U narednih nekoliko mjeseci, gradonačelik nas je izvjestio da se kreće sa konkretnim projektima koji će biti od značaja za građene Bijeljine" - rekao je dr Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS.

Savić je istakao da Srpska demokratska stranka u punom kapacitetu stoji na raspolaganju gradskoj organizaciji SDS u Bijeljini.