Od najniže do Prve lige: U Mozzartovim dresovima lakše do uspjeha

Regionalni lider u pripređivanju igara na sreću nastavlja da pomaže klubovima kroz akciju „Novi dresovi za nove šamipione“ bez obzira na to odakle su, u kojem rangu se takmiče i kojim sportom se bave

Od najniže do Prve lige: U Mozzartovim dresovima lakše do uspjeha

Pioniri ili veterani, najniža liga ili prvoligaši... Mozzart nastavlja da podržava sportske kolektive širom BiH, bez obzira na to koliko imaju selekcija ili kakvi su im rezultati u prethodnom periodu. Važno je samo da se lopta kotrlja, a da fudbaleri blistaju na terenu u sjajnoj opremi koji regionalni lider u priređivanju igara na sreću donira iz nedjelje u nedjelju.

Popularna akcija „Novi dresovi za nove šampione" nastavljena je u najnižoj opštinskoj ligi - dva kompleta opreme uručena su fudbalerima Gornje Bukovice, ali i u Prvoj ligi Srpske - donacija je stigla igračima Slobode iz Novog Grada.

-Klub postoji 111 godina, a ovo nam je prva donacija opreme! Ranije smo opremu nabavljali samostalno, a sada nas je Mozzart obradovao dresovima odličnog kvaliteta i dizajna. Sve nas je ovaj gest baš usrećio i zato sve pohvale za ovu kompaniju - kaže direktor FK Sloboda Novi Grad, Aleksandar Dodik.

U Slobodi imaju sve selekcije- od predpionira, pionira, kadeta i juniora sve do seniora, pa za podmladak ne moraju da brinu. Ni ambicija im ne manjka. Nakon osvojenog 6. mjesta na tabeli u Prvoj ligi, u novim dresovima žele da se bore za ulazak u Premijer ligu BiH!

Njihovim stopama bi jednog dana mogli i igrači FK Gornja Bukovica iz okoline Bijeljine. Ovaj seoski klub postoji 19 godina i okuplja igrače starosti od 16 do 50 godina. Za sada igraju najnižu, Drugu opšinsku ligu, ali im je Mozzart novim dresovima dao podsticaj za bobru za viši rang takmičenja.

-Obratili smo se Mozzartu bez mnogo očekivanja, pa smo bili baš pozitivno iznenađeni. Niko nije mogao da vjeruje da smo dobili tako lijep poklon, pa na utakmicama ne možemo da odlučimo u kojoj Mozzartovoj garnituri da zaigramo jer su obje prelijepe- kaže predsjednik FK Gornja Bukovica, Mihajlo Simić.

U ovom klubu se nadaju da će im novi dresovi donijeti sreću u borbi za plasman u višu ligu. Mnogim timovima već su bili talični jer je Mozzart, u sklopu akcije „Novi dresovi za nove šampione", do sada obradovao desetine klubova širom BiH, a svoju društveno-odgovornu misiju će nastaviti i u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA