Saša Popović: Baba Vanga mi je rekla da ću umreti u 86. godini!

Bivši direktor "Granda" konačno otkrio šta mu je govorila najpoznatija proročica

Saša Popović: Baba Vanga mi je rekla da ću umreti u 86. godini!
FOTO: Telegraf.rs/Marko Jovanović

Bivši direktor "Granda"Saša Popović je u više navrata govorio kako je zajedno saLepom Brenom posetio pokojnu bugarsku proročicuBaba Vangu, poznatu po tome što je tokom života proricala ljudske sudbine i događaje. Iako Saša dugo nije želeo da govori šta mu je to Vanga rekla, sada je odlučio da otkrije neke informacije, kao i najznačajniju, koliko će dugo živeti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Prvi put pričam za medije kako sam došao do Vange. Došli smo u grad Petrič, gde smo imali koncerte, a ona je tu živela. Nama je tu bilo 35 hiljada prodatih karata, i mi pitamo organizatore da li možemo kod Vange. Da bismo otišli kod nje,dobili smo dve kocke šećera i rečeno nam je da stavimo u salvetu, pa ispod jastuka i ujutru kada odemo do nje da joj damo ni slučajno pare ili poklone jer već ona sve ima, država joj je obezbedila. Došli smo do nje. Tamo je bila rampa kao carina i carinik koji pregledava dokumenta i pušta ljude. Dok smo išli do nje, bili su ljudi sa šatorima koji čekaju svoje termine.Kod nje je odlazio Tito, koji kad god ima problem, ode kod nje i posavetuje se.Vanga je lepo pričala srpski, razumno, tako da smo se odlično sporazumeli. Ona jesedela ispod jednog drveta na klupici, i kada smo Brena i ja došli, prvo mi je rekla: „Skini naočare". Ja sam se zafrkavao, rekoh: „Ne nosim naočare", na šta mi je ona rekla da ne budem bezobrazan, zato što će me izbaciti napolje. I ona krene brzo da priča:

- Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je ostala sama, prestala je da pali sveću za slavu, upozori je. Pa mi je rekla da mi je taj crveni auto sjajan i kaže mi da čuvam papire koje sam napravio u Beču. Onda kaže: "Ta grupa gde ti sada radiš, za godinu dana neće postojati, vi ćete se raspasti." A mi smo tada, u avgustu 1991, imali čak 120 hiljada gledalaca na koncertu. I onda mi kaže da ću ja pevati, Brena je prasnula u smeh. A ja jedini iz grupe nisam pevao.

- Onda mi je rekla da ću u 48 godini biti vrh srpske estrade. Ja i Brena se začuđeno pogledali. A ja je onda pitam: „Kažite vi meni kada ću se ja oženiti". Ona meni kaže da se narednih šest godina neću oženiti. A moja devojka je tada bila trudna, u 4. mesecu, na šta mi Vanga kaže da od nje nema ništa, da se dete neće roditi, i da ćemo 5. januara raskinuti. I sve je tako bilo. I na kraju mi kaže da ću umreti u 86. godini prirodnom smrću - rekao je u jednom dahu Saša. Podsetimo, pre nekoliko dana je pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, promovisala svoj novi album za koji je kako kaže, iskeširaomnogo novca, a ovako je pričaoo svojoj deci.

17°

  • 05:00

    16°C
  • 08:00

    19°C
  • 11:00

    25°C
Umjereno oblačno
Drina Radalj

85 cm

17.06. 00h -8cm

Sava Jamena

313 cm

17.06. 00h 0cm

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI