JELENA je osumnjičena da je isplanirala likvidaciju muža - biznismena Milovana Roganovića

Jelena Sokić, državljanka Srbije, osumnjičena je od strane ukrajinskih organa da je sa rođenim bratom naručila ubistvo supruga Milovana Roganovića, vlasnik firme "Delta sport", pišu Novosti.

JELENA je osumnjičena da je isplanirala likvidaciju muža - biznismena Milovana Roganovića
FOTO: Novosti.rs

Ukrajinska policija navodno poseduje snimke na kojima se čuje glas Jelene Sokić i naređenje da njen suprug mora da bude ubijen.

Zločin je, prema pisanju tamošnjih medija, trebalo da bude izvršen u Kijevu, a izvršilac bi bio plaćen stanom u Moskvi, vrednim 2 miliona evra.

Kriminalistički inspektori ukrajinske policije su međutim došli do informacija o pripremanju zločina, pa su u dogovoru sa njim simulirali otmicu i snimke namerno prosledili medijima.

- Ubrzo, nakon toga, uhapšen je jedan od članova organizovane kriminalne grupe, koji je, kako se sumnja, trebao da počini direktnu likvidaciju. Kod njega je pronađeno i 10.000 evra, koje je dobio od naručioca zločina -navodi sagovornik "Novosti" upoznat sa slučajem.

Prema izveštavanju kijevskih portala, plan kriminalaca je bio da otmu Roganovića, a da ga potom prisile da potpiše određena dokumenta, kojim bi imovina, vredna više od šest miliona evra, pripala njegovoj supruzi Jeleni, i zatim ga ubiju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA