Dvostruki aršini Ljubiše Petrovića

- Koalicija "Dogovor za Bijeljinu" čini realnost političkih prilika u Bijeljini. Kao takva potvrđena je voljom većine građana, čije interese zastupa u Skupštini grada Bijeljina. To je obavezuje da u svim političkim aktivnostima nastupa jedinstveno, poručeno je iz Koalicije.

Dvostruki aršini Ljubiše Petrovića

- Ovo je razlog zbog čega sve političke partije okupljene u koaliciji „Dogovor za Bijeljinu", neće prihvatiti ponovljene pozive gradonačelnika Bijeljine LJubiše Petrovića upućene pojedinačno strankama i njihovim odbornicima na razgovor o budućem djelovanju zakazane za 17.6. i 18.6., navodi se u saopštenju koalicije "Dogovor za Bijeljinu".

Iz Koalicije ističu da je u porethodnom periodu gradonačelnik u više navrata održavao zajedničke sastanke sa strankama i odbornicima opozicije u Skupštini grada ( SDS, PDP, DNS) te je na ovaj način pokazao dvostruke aršine svoga političkog djelovanja.

- Površni i populistički potezi gradinačelnika Petrovića pokazuju da koalicija „Dogovor za Bijeljinu" za sada nema odgovornog, politički zrelog i ravnopravnog sagovornika u aktuelnom gradonačelniku. Poštovanje izborne većine je minimum političkog kompromisa koji gradonačelnik Perović mora da prihvati. Poručujemo gradonačelniku da je koalicija Dogovor za Bijeljinu spremno očekuje poziv za zajednički sastanak sa gradonačelnikom u terminu koji njemu odgovara, te nemamo ništa protiv da i predstavnici opozicionih stranaka u Skupštini grada Bijeljina budu prisutni, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA