Ovog ljeta "Sunrise beach volley tour 2021" u više gradova RS

Ovog ljeta u BiH će se održati turniri odbojke na pijesku pod nazivom “Sunrise beach volley tour 2021” i to 17. i 18. jula u Trebinju, 23. i 24. jula u Gradišci, 31. jula i 1. avgusta u Gacku, 7. i 8. avgusta u Bijeljini, a završni turnir u 15. i 16. avgusta u Brčkom.

Ovog ljeta "Sunrise beach volley tour 2021" u više gradova RS

"Turnir koji će biti organizovan u pet gradova RS, "Sunrise beach volley tour" naziv je dobio po svim dosadašnjim firmama koje imamo - Sunrise caffe bar, Sunrise night club, Sunrise radio Bijeljina, a od ovog ljeta i Sunrise beach bar. Želimo da brendiramo "Sunrise" kao ideju koja želi da napravi razliku na svakom poslovnom polju kojim se bavimo i koja će se, nadamo se, širiti", istakao je Bojan Novokmet, direktor "Management event box" koja je organizator turnira.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

"Zamišljeno je da u svakom gradu turnir bude organizovan na visokom nivou i da bude međunarodnog karaktera. Dogovorili smo dolazak ekipa iz Crne Gore, Srbije i, naravno, dolazak naših BiH ekipa. Moramo se zahvaliti svim ljudima koji su pomogli u organizaciji našeg projekta. Svaki grad ima svoje heroje! Mnogo je onih koji su nam pomogli i ne bih volio da nekoga ne pomenem, ali bih, za organizaciju trebinjskog i gatačkog turnira, volio da izdvojim gospodina Mirka Ćurića gradonačelnika Trebinja, gospodina Ognjena Milinkovića načelnika Gacka i generalnog direktora ERS Luku Petrovića koji je Elektroprivredu svrstao u red zlatnih sponzora našeg turnira", istakao je Novokmet.

"Kada je riječ o turniru u Gradišci podršku su dali Denis Šulić, potpredsjednik Skupštine RS i gradonačelnik Gradiške  Zoran Adžić, u Brčkom Zoran Kokanović, odbornik u Skupštini grada i vlasnik firme Weld Mag d.o.o., gradonačelnik Esed Kadrić i predsjednik Skupštine Siniša Milić. U Bijeljini, turnir su podržali predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, dekan Pedagoškog fakulteta Dalibor Stević i direktor Banje Dvorovi Milorad Zekić" navodi Novokmet.

On je izrazio očekivanje da će odziv ekipa biti odličan i dodao da već sada imaju 15-ak ekipa prijavljenih za svaki od turnira.