Vlasnik prodavnice riješio da stane na put bizarnoj navici kupaca "Molimo vas, ne držite novac tu, ne prihvatamo ga"

Prilikom odlasaka u prodavnicu, novac se uglavnom drži u novčaniku, ali sudeći prema objavi jedne prodavnice, ljudi i dalje gaje alternativne navike, koje sem toga što nisu praktične, nisu ni higijenske.

Vlasnik prodavnice riješio da stane na put bizarnoj navici kupaca "Molimo vas, ne držite novac tu, ne prihvatamo ga"
FOTO: Facebook

FacebookTwitterWhatsAppViberJedna prodavnice dušeka iz Dublina u Irskoj postala je hit na društvenim mrežama, nakon što su upozorili svoje kupce da paze tokom dolsaka u radnju, pošto im više neće tolerisati plaćanje gotovnim koja je prethodno boravila u intimnom rublju kupaca, prenosiBlic.

- Ne primamo novac iz brusthaltera. Zbog povišenih temperatura i naše osobne sigurnosti nećemo prihvaćati novac iz grudnjaka. Žao nam je zbog neugodnosti - napisano je ispod toga.

Uz fotografiju natpisa dodali su da kupce, zbog toplotnog talasa, mole da im ne plaćaju "iz brusthaltera, nego da svoje novčanice drže u novčaniku ili torbici". Fotografija je brzo počela da se širi društvenim mrežama, a bio je i veliki broj onih koji su se oglasili u komentarima.

- Pa ko bi nosio brus po ovoj vrućini? - našalila se jedna žena.

Neki su pokušali da se raspravljaju tvrdeći da su "brusthalteri vjerovatno čistiji od ruku mnogih ljudi", međutim, većina je i sama pisala kako ne bi prihvatili takav novac.

- Nema ništa gore od novca iz brusthaltera. Mrzila sam da ga uzimam kad sam radila u prodavnici - zaključila je jedna osoba.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA