Odbornik Perić uputio molbu Vrtiću: Ne ukidajte produženi boravak

Povodom odluke Vrtića "Čika Jova Zmaj" da ukine produženi boravak, ovoj javnoj ustanovu se molbom obratio odbornik Danijel Perić:

Odbornik Perić uputio molbu Vrtiću: Ne ukidajte produženi boravak

"Poštovani,

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

molim Vas da još jednom razmislite povodom ukidanja produženog boravka za djecu koji se realizuje u JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj".

Program produženog boravka je u skladu sa Zakonom o predškolskom vaspitanju i obrazovanju i organizuje se u vrtiću već duži niz godina u skladu sa potrebama roditelja i djece koja još uvijek nisu dovoljno samostalna da sama borave kod kuće, kao i da sami odlaze u školu i vraćaju se iz nje.

Napominjem da u ovom programu borave djeca prvog i drugog razreda OŠ "Sveti Sava" i uglavnom su to djeca koja su u predškolskom uzrastu boravila u istom vrtiću.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Uz svo poštovanje Vi nemate pravo da u ovom trenutku uskratite našim najmlađim sugrađanima produženi boravak, a roditelje dovesti u jednu neprijatnu situaciju" stoji u molbi odbornika Perić u svojoj molbi koju je dostavio Dječijem vrtiću Čika Jova Zmaj u Bijeljini kao i Skupštini Grada Bijeljina.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA