Pomozimo da Milenini uništeni snovi opet ožive

Ova priča slama i najtvrđa srca jer je ovo priča o uništenoj mladosti i slomljenim snovima. Ovo je priča o životu Milene Božić.

Pomozimo da Milenini uništeni snovi opet ožive

Milena je mlada Bijeljinka. Diplomirani pravnik. Zaljubljenik u snove i romantičar. Djevojka koja je imala mnogo ambicija i želja. Sada ima samo nadu. Sve što je sanjala i o čemu je maštala, prekinuo je koban trenutak, piše RTVBN.

Krajem septembra prošle godine, dok je pomagala roditeljima u dvorištu, kardan na mašini uhvatio je njenu kosu zavezanu u rep. Mašina je povukla kosu, otkinula cijeli skalp glave zajedno sa mišićima čela, sljepočnica i arkadu lijevog oka.

„Prevezena sam u Banjaluku gdje sam imala dvije operacije. Nažalost, nisu mogli da vrate sve pokidane dijelove. Da bi zatvorili ogromnu ranu, ljekari su skidali kožu sa butnih dijelova nogu. Ostatak operacije urađen je na VMA", napisala je Milena u objavi na instagramu.

Cijelu tragičnu situaciju još težom čini činjenica da je Milena, kaže, sve vrijeme nesreće bila svjesna i probrana, da se sjeća svakog detalja i da s tim mora da živi.

Mora da živi sa ogromnim ožiljcima, na tijelu i duši, mora da živi sa potisnutim suzama, koje stoje negdje u grlu i na rubu oka, jer ne može dodatno da rastužuje i onako skrhane roditelje, brata i sestre.

U kutiju je spakovala svoje trakice, šnalice i gumice. U kutiju je spakovala sve, sve osim nade. Jer je nada tu. Nada da će ova mlada djevojka ponovo moći, puštene kose i sjajnih očiju među svijet.

Nada smo svi mi koji možemo da pomognemo.

Srećom, neki snovi se još mogu ostvariti novcem, a Milenin san košta 100.000 evra.

To je novac potreban za operacije, liječenje, oporavak.

Broj žiro računa za pomoć iz BiH:

1995 7260 010590 64

Broj žiro računa za pomoć iz inostranstva:

SWIFT CODE: ABSBBA22, Sparkasse bank DD BiH, Zmaja od Bosne 7,BiH 71 000 Sarajevo
BA391995726001059064 Milena Božić, Ostojićevo, 17476 300 Bijeljina Bosnia and Herzegovina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA