Odbornici RSS uzdržani prilikom glasanja o izvještaju Centra za socijalni rad

Klub odbornika Republičke stranke Srpske u Skupštini grada Bijeljina bio je uzdržan prilikom glasanja o izvještaju o radu Javne ustanove Centar za socijalni rad za 2020. godinu sa programom rada za 2021, a predsjednik RSS Mladen Petrović izjavio je da su odbornici ove stranke zauzeli takav stav jer žele da rade transparentno i onako kako im savjest nalaže.

Odbornici RSS uzdržani prilikom glasanja o izvještaju Centra za socijalni rad

- Izvještaj Centra za socijalni rad prilično je šturo sastavljen, neke stavke je teško objasniti i protumačiti. Željeli smo da budemo odgovorni i prema sebi i prema građanima, te smo bili uzdržani – istakao je Petrović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je pojasnio da su ovakav stav Republičke stranke Srpske prethodno usaglasili Predsjedništvo i Izvršni odbor RSS, a da je Klub odbornika samo prenio mišljenje članova svoje stranke.

- Loše stvari želimo da mijenjamo, a dobre da unaprijedimo. To nam je otpočetka cilj i smatram da kao najmlađa politička partija u Semberiji uvijek moramo da se držimo principa koje propagiramo – dodao je Petrović.

U Bijeljini je večeras završena 7. sjednica Skupštine grada Bijeljina, a jedna od tačaka dnevnog reda bila je izvještaj o radu Javne ustanove Centar za socijalni rad za 2020. godinu sa programom rada za 2021. godinu, koju je obrazložio direktor Centra Milorad Sofrenić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA