Objava bivše hrvatske ministarke zašto se vakcinisala postala viralna

Na društvenim mrežama širi se objava nekadašnje hrvatske ministarke odbrane Željke Antunović, koja je objasnila zašto se vakcinisala protiv virusa korona, iako ne zna šta ona sadrži i poručila da takođe ne zna ni šta se nalazi u kroasanima, bureku ili ćevapima.

Objava bivše hrvatske ministarke zašto se vakcinisala postala viralna
FOTO: Facebook

"Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma šta je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dijete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lijekovima poput neofena ili andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima - anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcinii protiv tetanusa, gripa, protiv ospica ili u vakcinama za djecu. Vjerujem svom doktoru kad kaže da je potrebno", napisala je.

Istakla je da takođe ne zna tačno ni pouzdano šta je sve u kroasanu, bureku ili ćevapima.

"Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem...", navela je Antunović na Facebooku i pozvala pratioce da tu objavu podijele sa drugima.

Pobrojala je da ne zna ni sastojke sapuna koji koristi, šampona ili dezodoransa.

"Ne znam dugoročni učinak korištenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži espreso zaista koristi čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke", navela je, između ostalog, Antunović, a potom pobrojala više razloga zbog kojih se vakcinisala.

Među razlozima za vakcinisanje je navela: da se ne razboli i ne umre od korone, da ne zarazi svoje najbliže, ali i one potpuno nepoznate, da može da zagrli najbliže, da živi život...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA