Bjelica: Udruženi, složni i nacionalno osviješćeni možemo graditi bolju budućnost naših mladih

Mladi socijaldemokrati Gradskog odbora SNSD-a u Bijeljini su danas svečano obilježili Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a pridružili su im se brojni članovi stranke i mladi iz drugih političkih parija, kao i građani sa zastavama Srpske.

Bjelica: Udruženi, složni i nacionalno osviješćeni možemo graditi bolju budućnost naših mladih

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Rado Bjelica istakao je važnost da se uvijek, a posebno na ovaj dan, ukaže na sabornost srpskog naroda, gdje god živio.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Moramo istaći da samo udruženi, složni i nacionalno osviješćeni možemo graditi bolju budućnost naših mladih, a i cijelog srpskog naroda. Nama je veoma važno da srpski narod bude jedinstven ma gdje živio, jer ćemo lakše odoljeti izazovima koji nam predstoje", rekao je Bjelica novinarima.

On je ukazao i na važnost ostanka i opstanka na ovim prostorima, a to se može postići samo zajedničkim, ujedinjenim snagama srpskog naroda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Bjelica je zahvalio mladima iz drugih političkih partija koji su se odazvali pozivu Mladih SNSD da zajedno obilježe Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Mladi socijaldemokrati su u centru Bijeljine dijelili građanima zastave Srpske i simbolične poklone.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA