Digitalizacija agrara - plan u narednom periodu

Danas je akcionarsko društvo "Grad" ugostilo direktora Info Tim Logistika iz Novog Sada g-đu Araksi Mikaelijan sa saradnicima i tom prilikom razgovarano je o budućoj poslovnoj saradnji u sferi digitalizacije agrara.

Digitalizacija agrara - plan u narednom periodu

"Kao Društvo koje je u svom poslovanju usmjereno na ostvarivanje prihoda i od agrara kroz gazdovanje pijacama i organizaciju Međunarodnog sajma poljoprivrede iskazali smo interesovanje da proširimo djelokrug naših poslovnih aktivnosti kao da i unaprijedimo postojeće kroz vidove saradnje sa firmama ovog profila. Obzirom da je poljoprivreda jedna od osnovnih djelatnosti našeg Grada i Semberija kao ravnice, stavljanje na raspolaganje kapaciteta svih subjekata koji su uključeni na neki način u agrar, bilo kroz proizvodnju ili uslužnu djelatnost, čemu bi pripadala i ova kojom se bavi Info Tim Logistika, bilo bi od značaja za ovu regiju", navode iz A.D."Grad".

"Otvaranje teme saradnje između A.D."GRAD" i Info Tim Logistika kao digitalnog saveznika i neiscrpnog izvora informacija u agrobiznisu je najava novih aktivnosti, još veće podrške našeg Društva agraru što će sigurno biti i na radost i u interesu korisnicima naših usluga i poslovnim saradnicima", ističu iz A.D. "Grad".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA