Pretresi i hapšenja u Bijeljini: Policija oduzela novac i skupocjene automobile

Šest osoba iz Bijeljine i Ugljevika uhapšeno je zbog sumnje da su se bavili nedozvoljenom proizvodnjom i prometa opojnim drogama, rekla je portparol PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Pretresi i hapšenja u Bijeljini: Policija oduzela novac i skupocjene automobile
FOTO: Ustupljena fotografija

Ona je rekla da su uhapšeni B.Ć., Z.Ć., V.K., S.S., R.S. i Ž.S., a sumnjiče se da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su veoma poznati policiji po brojnim krivičnim djelima. Jedan od njih je hapšen i na kokainskoj žurci na kojoj je prisustvovala i Tijana Ajfon, a navodno je povezivan i sa crnogorskim klanovima.

U sklopu ove akcije obavljeno je više pretresa na području Bijeljine i Ugljevika, a u toku je kriminalistička obrada uhapšenih.

- Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli digitalne vage za precizno mjerenje, više skupocjenih vozila, jedan motocikl „suzuki", oko 26.000 evra, veći broj mobilnih telefona, tri ručne bombe, dva pištolja i određeni broj municije, te određeni broj dokumentacije koja se dovodi u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela - pojasnila je Marićeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA