FOTO Perić: Izgraditi novi objekat na mjestu svlačionica

Stari objekat svlačionice na gradskom stadionu u Bijeljini treba srušiti i izgraditi novu zgradu, izjavio je odbornik Republičke stranke Srpske Danijel Perić prilikom predaje ove inicijative Skupštini grada.

FOTO Perić: Izgraditi novi objekat na mjestu svlačionica
FOTO: Srna

Perić je naveo da je stari objekat svlačionica oronuo i da predstavlja prijetnju za djecu koja svakodnevno dolaze na treninge, a posjetiocima iz drugih opština i gradova šalje ružnu sliku.

On je dodao da bi taj objekat trebalo srušiti i izgraditi novu zgradu za konferencije, seminare, treninge zatvorenog tipa i druge aktivnosti.

"Ovaj objekat bi mogao, osim prijeko potrebnih svlačionica, da sadrži iadekvatnu salu za konferencije i seminare, prostoriju za druženja sportskih radnika i kolektiva, dvije do tri prostorije za treninge zatvorenog tipa, te prostoriju za svojevrstan izložbeni pregled sportskih aktivnosti u Semberiji i Bijeljini kroz istoriju", naveo je Perić.

Perić je pozvao nadležne službe grada da uposle Direkciju za razvoj i izgradnju kako bi bio osmišljen projekat izgradnje novog, većeg i svrsishodnijeg objekta za potrebe svih sportista i sportskih kolektiva.

"Smatram da bi višenamjenski objekat bio iskorišten na pravi način i da bi cijela zajednica, a ne samo Fudbalski klub `Radnik`, imala od njega koristi", rekao je Perić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA