Mitrović: Gradonačelnik smjenama i pričom o kriminalu pokušava prikriti osipanje u Klubu odbornika SDS-a

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je tempiranim smjenama u AD Vodovod, neposredno pred zasjedanje Skupštine grada pokušao prikriti sve veće nezadovoljstvo u redovima sopstvene političke partije i gašenje Kluba odbornika SDS - rekao je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.

Mitrović: Gradonačelnik smjenama i pričom o kriminalu pokušava prikriti osipanje u Klubu odbornika SDS-a

- Nakon što je saznao da će uvažena odbornica napustiti Klub odbornika SDS na 7. sjednici Gradske skupštine, Petrović posegnuo za smjenom direktora Perkovića kako bi zamaglio istinu da je nakon više od 25 godina, prestao postojati Klub odbornika SDS, tvrdi Mitrović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Mitrović navodi da Pokret za Bijeljinu duže vrijeme saopštava javnosti da je Petrović kočnica za dalji napredak grada Bijeljine i da postavljajući svoje saradnike i savjetnike ispunjava želje svojih nalogodavaca - da Bijeljina tapka u mjestu i da se za nerad i probleme optuže stranke Koalicije dogovor za Bijeljinu, sve u svrhu pripreme kampanje za Parlamentarne izbore naredne godine.

- Da smo bili u pravu govore i navodi iz saopštenja uvažene odbornice u kojima je rekla da ne želi biti dio lošeg ambijenta i da ne želi da je građani identifikuju sa neradom i lošim rezultatima. U saopštenju se kaže i da Gradski odbor SDS u Bijeljini odlikuju nerad, neorganizovanost, loši međuljudski odnosi, kreiranje ambijenta u kome se brine samo o ličnim interesima i pozicioniranju članova Predsjedništva, navodi se u saopštenju predsjednika Pokreta za Bijeljinu.

Mitrović još jednom poziva na jedinstvo i sabornost, jer je samo slogom moguće prevazići sadašnje prepreke i probleme.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA