Bijeljina: Toplo i nestabilno vrijeme

  • BIJELJINA
  • 17. Sep 2021.

U Republici Srpskoj jutro promjenljivo oblačno, prijepodne mjestimično sa slabom kišom. Tokom dana nestabilno, a uveče prestanak padavina. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 19, najviša dnevna temperatura do 28 stepeni.

Bijeljina: Toplo i nestabilno vrijeme

Jutro promjenjljivo oblačno, a prijepodne mjestimično sa slabom kišom na sjeveru, te jugozapadu i jugu, gdje su moguće i lokalne nestabilnosti. U ostalim predjelima suvo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Tokom dana povećanje oblačnosti sa zapada i sjevera, uz frontalnu liniju, pa će biti s mjestimičnom kišom, a lokalno će biti uslova za pljuskove praćene grmljavinom, prvo na sjeverozapadu i zapadu, zatim na jugozapadu i jugu, nešto kasnije na sjeveroistoku, a najkasnije prema večeri, od centralnih predjela na istok.

Uveče prestanak nestabilnosti uz promjenjljivo oblačno i uglavnom suvo vrijeme. Dijelom na zapadu i sjeveru, te krajnjem istoku ostaje oblačno, uz mjestimičnu kišu.

Vjetar prijepodne umjeren zapadni na zapadu, pojačan jugozapadni u planinama i visokoj Hercegovini na istoku, poslepodne na sjeveru umjeren, na momente jak sjeverozapadni, pri prolasku fronta, kasnije prema večeri slabljenje vjetra na slab do umjeren promjenjljivog smjera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Minimalna temperatura vazduha  od 15°C do 20°C, na planinama od 12°C.

Najviša temperatura vazduha od 22°C do 27°C, lokalno na sjeveroistoku do 29°C, poslepodne u padu posebno na zapadu i sjeverozapadu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA