Studenti prikupili gotovo 5.000 KM za Milenu Božić

Na humanitarnoj studentskoj žurci za pomoć Mileni Božić iz Bijeljine, djevojci kojoj je u septembru prošle godine mašina povukla kosu i skinula cijeli skalp glave, prikupljeno je 4.890 KM, izjavio je Miloš Kolović, student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i inicijator navedene akcije.

Studenti prikupili gotovo 5.000 KM za Milenu Božić

- Moje kolege studenti i ja smo zahvalni svima koji su se pojavili na žurci i pružili pomoć našoj sugrađanki. Pokazali smo jedinstvo i humanost, organizovali jedno lijepo druženje, ali najvažnije je da smo uspjeli koliko-toliko finansijski da učestvujemo u onome što očekuje Milenu u daljoj borbi, a to su operacije i liječenje u inostranstvu. Novac je uplaćen danas, a ovim putem pozivam sve ljude dobre volje da nastavimo sa donacijama jer bitka još nije gotova - istakao je Kolović.

Studentska humanitarna žurka održana je u klubu „Hangar" u Bijeljini, uz pomoć Tehničkog remonta Bratunac i podršku Republičke stranke Srpske.

Tridesetjednogodišnja Milena Božić iz Bijeljine doživjela je tešku povredu glave nakon što joj je mašina uhvatila kosu svezanu u rep i skinula cijeli skalp glave.

Do sada je imala nekoliko operacija, a za njeno liječenje u inostranstvu potrebno je oko 100.000 evra.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA