Nastavljaju se odlični nastupi atletičara AK Akademac

Danas je u Vlasenici održano Prvenstvo RS u krosu za sve kategorije i revijalne trke. Atletičari AK Akademac osvojili su 6 medalja.

Nastavljaju se odlični nastupi atletičara AK Akademac

Danas je najušpješnija bila Isidora Vulić osvojivši vicetitulu prvaka RS u krosu u kategoriji juniorki, bronzu su osvojili Ivona Ćevrez i Zoran Blagojević u kategoriji cicibana.

Odlični su bili u svojim kategorijama Milica Kulišić, Pavle Savić i Miloš Jefić, kojima je malo falilo da se okite medaljama.

Na revijalnim trkama u svojim kategorijama na visini zadatka su bili Sergej Kulišić osvojivši zlatnu medalju na 200 m, Jovana Todorović je osvojila srebro, dok je Jovan Josić osvojio bronzu.

"Bravo i naše ostale učesnike -  Andreja Mitrovića, Davida Krsmanovića, Ivanu Janković, Jovanu Trkulju, Mariju Dukić i Danijelu Medan. Ovom prilikom bi se zahvalili Slavenku Ristiću koji je sponzorisao autobus i odlazak na ovo takmičenje. Zahvalili bi se i našim sponzorima Monting Montaža i Kuća Zdravlja koji su sponzorisali opremu za naše takmičare. Veliko hvala za sve koji nas podržavaju", poručili su iz AK Akademac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA