Završila iza rešetaka: Gola uletjela vozilom za golf u policijsku potjeru

Pokušavajući da riješi prethodni slučaj, policija Floride susrela se i sa Amerikankom koja je na neobičan način remetila njihovu akciju, pa je zajedno sa osumnjičenima završila u pritvoru.

Završila iza rešetaka: Gola uletjela vozilom za golf u policijsku potjeru
FOTO: M. MILAKOVIĆ/RAS SRBIJA

Džesika Elizabet Smit (28) optužena je za "nenasilno pružanje otpora policiji", piše Independent.

Njeno ponašanje poremetilo je rad policije, koja je tokom šest sati pokušavala da savlada osumnjičene za pucnjavu.

Policajci su izašli na teren nakon dojave o pucnjavi sa krova jedne kuće u blizini Tampe. Kada su osumnjičeni za pucnjavu počeli da beže, policajci su pojurili za njima.

Jedan od osumnjičenih ispalio je pištolj prema okupljenim građanima, ali na sreću niko nije povrijeđen, saopštila je policija, mada je tokom pokušaja bjekstva osumnjičeni navodno pucao sebi u nogu, prenosi Blic.

Dok se sve to dešavalo, Džesika se dovezla na mjesto zločina u golf-vozilu, uprkos upozorenjima policije da je ušla u "obilježeno područje". Uslijedilo je upozorenje oficira da izađe iz vozila, a Smitova je navodno ignorisala njihove zahtjeve i nastavila da se vozi.

Policija je na kraju uspjela da izvuče Smitovu iz golf-vozila, i savlada je lisicama. Ona nije nosila nikakvu odjeću, a vjeruje se da je bila pripita.

Sve se završilo tek poslije šest sati akcije, i rezultiralo hapšenjem. Osim Džesike, policija je privela i dvojicu tinejdžera za koje se vjeruje da su učestvovali u navedenoj pucnjavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA