Uhapšeni zbog lažne prijave krađe auto-dijelova

Policija u Istočnom Novom Sarajevu uhapsila je Fočaka čiji su inicijali D.S. zbog lažnog prijavljivanja krivičnog djela i njegovog sugrađanina M.R. zbog teške krađe, dok intenzivno traga za licem Đ.V. iz Gacka zbog teške krađe.

Uhapšeni zbog lažne prijave krađe auto-dijelova

Lice D.S. se sumnjiči da je u četvrtak, 16. septembra, lažno prijavio da su mu nepoznati izvršioci na parking-prostoru, u Ulici Nikole Tesle u Istočnom Novom Sarajevu, oštetili automobil "golf sedam", iz kojeg su ukrali više dijelova.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da su D.S, M.R. i Đ.V. po prethodnom dogovoru pripremili vozilo za lakšu krađu dijelova, koje su nakon krađe sakrili u kući kod lica sa Pala, čiji su inicijali M.T, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, u petak, 17. septembra, na Palama je izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi M.T. tokom kojeg su pronađeni i oduzeti ukradeni auto-dijelovi. Lice M.T. sumnjiči se za krivično djelo prikrivanje.

Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv D.S, M.R, Đ.V. i M.T. biti dostvaljen izvještaj za počinjena krivična djela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA