FOTO Održan treći Night Car Meet u Bijeljini, učesnici pokazali i svoju humanost

U subotu je, u organizaciji AK BrotherHood održan treći "Night Car Meet" u Bijeljini.

FOTO Održan treći Night Car Meet u Bijeljini, učesnici pokazali i svoju humanost

Posjetioci ovog zanimljivog događaja su bili u prilici da pogledaju stotinjak automobila neobičnog dizajna i performansi, koji su stigli u Bijeljinu iz regiona, ali i Evrope.

- Okupili smo oko stotinjak vlasnika automobila iz Federacije BiH, Srbije, Slovenije, Njemačke... Kompletnu organizaviju smo odradili sami, unutar kluba koji će 20. novembra proslaviti treći rođendan, kaže predsjednik AK BrotherHood Nemanja Bokarić.

Osim revijalnog dijela, učesnici događaja u subotu su imali priliku da pokažu i svoju humanost, jer su mogli da doniraju sredstva za našu sugrađanku Milenu Božić kojoj je hitno potreban novac za liječenje.Tokom večeri je prikupljeno 1.030 KM.

Ovo nije prvi put da su članovi AK BrotherHood organizovali humanitarni događaj. 2019. godine su u saradnji sa AMKK Optima Motorsport i OldTimer club Bijeljina organizovali humanitarnu akciju za Gorana Miljića kada je u jednom danu sakupljeno 4.479 km.

U Klubu ističu da pripremaju još druženja, veću promociju kluba, a počele su i pripreme za narednu sezonu - učešće na style takmičenjima i trkama.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 02:00

    9°C
  • 05:00

    9°C
  • 08:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI