Radnik traži pobjedu - Marković: Ne predajemo se protiv Zrinjskog

Fudbaleri Radnika i dalje su bez pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine! Bijeljinski tim je ostvario četiri neriješena rezultata a u goste im dolazi raspoloženi Zrinjski koji je trenutno na drugoj poziciji.

Radnik traži pobjedu - Marković: Ne predajemo se protiv Zrinjskog
FOTO: N.KULAGA/FK BORAC

Ekipa trenera Vlade Jagodića nije imala ni sreće u pojedinim duelima, takoda je bez tri boda u Posušju u prošlom kolu ostala praktično u sudijskoj nadoknadi. Napadač Bojan Marković ističe da se njegova ekipa ne predaje, piše SrpskaInfo.

- Zaista nemamo sreće u dosadašnjem dijelu prvenstva. Igramo dobro, imamo prednost i na kraju ostanemo bez bodova. Pokušali smo već da zaboravimo remi u Posušju, gdje smo bez pobjede ostali u finišu meča i da se u potpunosti okrenemo narednom duelu. Mislim da smo po prikazanim igrama zaslužili bolji bodovni saldo, ali šta da se radi. Moramo igrati još bolje i kvalitetnijei vjerovati da će dobri rezultati doći - istakao je Marković.

Naredni rival Zrinjski je ekipa koja igra odlično. U prošlom kolu su ubjedljivo savladali Rudar Prijedor, a veoma su efikasniji i u seriji dobrih rezultata a uz Tuzla siti su jedini klub bez poraza.

- Zrinjski zaista igra dobro, veoma su efikasni i imaju svoj specifičan stil, sa dosta proboja po boku i centrašuteva koje nastoje da iskoriste. Moramo posebnu pažnju da obratimo na centaršutreve da li iz igre ili prekid,a gdje itekako mogu da budu opasni. Bez obzira na kvalitet koji rival posjeduju mi se ne predajemo uradili smo dobru analizu tako da smo spremni da im se suprostavimo.

Mladi napadač je postigao gol u Posušju, a ranije je bio strijelac u Banjaluci i protiv Veleža.

-Naravno da je napadačima važno da psotižemu golove zbog samopouzdanja i svega ali meni to trenutno nije najbitnije I nema te da nazovem potpune sreće jer ekipa nije došla do pobjede. Na kraju samo je to bitno da tim dođe do tri boda. Nakon Zrinjskog imamo tri vezana gostovanja- poručio je Marković.

Za ovaj duel je neizvjestan nastup Azura Aljkaovića, Aleksandra Vasića i Đorđa Pantelića, dok se u tim vračaju Bojan Batar i Faruk Godić koji su odradili kartone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA