Draganu Ljubinkoviću priznanje Dunavskog biznis foruma

Generalnom direktoru kompanije „Elvako MetPro“ Draganu Ljubinkoviću u Novom Sadu je uručeno priznanje „Lider održivog razvoja“, koje za izuzetan doprinos prosperitetu u oblasti privrede i ekonomskom povezivanju regiona dodjeljuje Dunavski biznis forum.

Draganu Ljubinkoviću priznanje Dunavskog biznis foruma

Ljubinković je, obraćajući se prisutnima, naveo da mu je čast što u ime cijelog kolektiva „Elvako MetPro" preuzima ovo značajno priznanje.

- Naša kompanija je predanim radom, osavremenjivanjem tehnoloških procesa i zapošljavanjem iskusnih stručnjaka uspjela da u prethodnim godinama učvrsti poziciju u oblasti civilne industrije u Republici Srpskoj. Zahvalan sam što je jedna ozbiljna organizacija, kao što je Dunavski biznis forum, prepoznala naš trud i potencijal za dalji napredak, a nama priznanja služe kao podsjetnik da i u budućnosti moramo da nastavimo sa ostvarivanjem jakih privrednih veza u regionu, Evropi i cijelom svijetu - istakao je Ljubinković.

Ovogodišnji Dunavski biznis forum /Danube Business Forum/ okupio je vodeće ličnosti iz oblasti biznisa, politike, diplomatije, nauke, kulture i medija iz zemalja regiona.

Učesnici Foruma su putem prezentacija i panel diskusija govorili o uticaju biznisa na sprovođenje „Dunavske strategije", informacionim tehnologijama kao šansi Zapadnog Balkana, pametnim tehnološkim rješenjima u oblasti industrije, kao i o održivom razvoju, energetici, ekologiji, agraru i turizmu.

Organizatori Dunavskog biznis foruma 2021. su „Media Invent", Unija poslodavaca Srbije, Institut regiona Evrope i međunarodna kompanija TERIS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA