Lopare - primjer privlačenja ulaganja

Predstavnici Lopara učestvovali su danas na konferenciji "Investicioni potencijali Republike Srpske" u Beogradu na kojoj su predstavili ovu opštinu prepoznatljivu u regionu kao primjer za privlačenje ulaganja.

Lopare - primjer privlačenja ulaganja

Predstavnici ove opštine posebno su istakli da ulaganjima doprinosi dobar odnos sa dijasporom, po čemu su Lopare prepoznatljive u regionu.

"Opština Lopare ima dobar odnos sa dijasporom, koja je u proteklom periodu mnogo ulagala u svoj zavičaj, a uz njihovu podršku su otvorena nova radna mjesta u privredi koja je izvozno orijentisana", naveo je Želimir Nešković, jedan od predstavnike ove lokalne zajednice na skupu.

Delegacija opštine u kojoj je, osim Neškovića, bio i Mladen Jović, izrazila je zadovoljstvo jer su se Lopare našle na ovako važnoj konferenciji gdje su predstavljeni potencijali ulaganja u Srpsku.

"Posebno je zadovoljstvo jer smo i na ovaj način promovisali opštinu Lopare u matici Srbiji, u koju smo svi, sa lijeve obale Drine zagledani", rekao je Nešković.

Zajedno sa predstavnicima opštine, konerenciji je prisustvovao ipredsjednik Udruženja srpskih privrednika Švajcarske Stojan Stevanović, poznat kao veliki humanista koji je porijeklom Majevičanin.

Konferenciju "Investicioni potencijali Republike Srpske" u Beogradu je organizovala Privredna komora Srbije u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA