Kako steći IT iskustvo i znanje u Bijeljini? Imamo dobre vijesti!

Dobra zarada, dinamično okruženje, klizno radno vrijeme, često i rad od kuće – obično su stvari koje se vezuju za posao u IT sektoru. Primamljivi uslovi i kontinuiran rast potražnje za IT stručnjacima, već duže vrijeme animiraju mlade da se opredijele za ovakvu vrstu zanimanja.

Kako steći IT iskustvo i znanje u Bijeljini? Imamo dobre vijesti!
FOTO: Depositphotos

Zainteresovanost mladih za srednje škole i fakultete koji nude znanja iz ovih oblasti iz godine u godinu sve je veća, a poslodavci sve češće pored formalnog obrazovanja, traže i iskustvo.

Prva dobra vijest je da u IT sektoru iskustvo možete sticati i prije školovanja i tokom školovanja!

Iskustvo je veoma bitno, jer će poslodavac između dva programera istog nivoa obrazovanja, radije odabrati onog koji je stekao iskustvo u profesionalnom okruženju. Za sticanje iskustva važno je odabrati pravo mjesto gdje iskusni stručnjaci i senior programeri već rade na realnim projektima. Preciznije rečeno - morate biti kontaktu s ljudima iz IT industrije, jer samo tu možete razmijeniti ideje i mišljenja, biti primijećeni, a možda dobiti i ponudu za posao.

Druga dobra vijest je da IT iskustvo i znanje možete steći u Bijeljini!

itMedia iz Bijeljine od 4. oktobra otvara školu programiranja, koja će se fokusirati na backend i frontend programiranje, te na razvoj iOS i Android aplikacija. Pored programerskih kurseva u ponudi je i kurs za software testing. Kursevi će se održavati u modernim kancelarijama gdje se već radi na realnim projektima, gdje nastaju inovativne ideje i uvijek vlada dobra atmosfera.

Ukoliko želis da postaneš dio ovog projekta požuri i pošalji svoj CV još danas na email [email protected] jer je broj mjesta ograničen!

Više informacija možeš dobiti i putem telefona na 066 720 720, a više o kompaniji itMedia možeš saznati na www.itmedia.io

Najbolji polaznici biće nagrađeni naprednim besplatnim doškolovavanjem, radeći na realnim projektima, mentorisani od strane senior programera, a nakon toga ostvaruju i šansu za zaposlenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA