Svetozar krstom tukao policajce jer mu je žena oživjela

Svetozar P. (50) iz jednog sela u opštini Koceljeva napao je patrolu koja je došla nakon što je prijavio da mu je supruga preminula.

Svetozar krstom tukao policajce jer mu je žena oživjela
FOTO: Buurserstraat38/DepositPhotos

"Udovac" je na njih nasrnuo krstačom koju je kupio za ženinu sahranu kada su mu saopštili da je ona samo bila u nesvijesti i da je živa, piše Alo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Svetozar je živio u vanbračnoj zajednici sa L. P. (64) u njegovoj kući. Juče ujutru javio je njihovoj kćerki da joj je majka preminula, a ona je o tome obavijestila policiju. Policija je odmah po prijavi izašla na lice mjesta sa doktorkom doma zdravlja koja je trebalo da potvrdi smrt. Kada je policija stigla, Svetozarova kuća je bila puna rođaka, komšija i prijatelja koji su došli da mu izjave saučešće.

- U kući su već bili dopremljeni sanduk i krst, sve je bilo spremno za sahranu. Jedan od policajaca prišao je Svetozaru da bi obavio razgovor sa njim, a doktorka je ušla u sobu u kojoj je ležala "pokojnica" da konstatuje smrt. Međutim, ubrzo se pojavila na vratima i rekla da je žena živa - priča izvor.

Nakon toga i policajac je ušao u sobu i uvjerio se da L. P. diše i da je samo bila u nesvijesti. Iako je situacija bila prilično bizarna, sav srećan je izašao iz sobe i rekao Svetozaru da mu je žena živa i da je pozvana Hitna pomoć da je vozi u dom zdravlja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Međutim, šokovima tu nije bio kraj!

- Nesuđeni udovac je neočekivano pobjesnio! Umjesto da mu lakne što mu je supruga živa, Svetozar je tada dohvatio drveni krst koji je kupio za ženinu sahranu i njime pokušao da udari policajca. Potom je prišao policijskom vozilu i tim krstom polupao stakla. U ovom napadu povrijeđen je jedan policajac - objašnjava sagovornik.

Kako se saznaje, policajci su savladali Svetozara nakon čega je, po nalogu tužilaštva, prevezen na psihijatriju, gdje je zadržan na posmatranju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA