Nešić: Vratićemo Prijedor narodu

Ništa bolje nije opisalo odnos SNSD prema Prijedoru od nedoličnog ponašanja Dalibora Pavlovića i foto robota budućeg kandidata koji je nacrtao Milorad Dodik, rekao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Nešić: Vratićemo Prijedor narodu

"Odnarođena vlast SNSD, čija bahatost očigledno ne poznaje granice, pored potpune uzurpacije vlasti i opijenosti medijskim isparenjima njihovih televizija nastavlja ponižavati građane Prijedora", izjavio je Nešić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Gospodine Dodik, Prijedor je zahvaljujući DNS za 16 godina iz prosječne varošice izrastao u grad za primjer cjeloj BiH. Gradu koji je sinonim za razvoj privrede Vi ste prvo kao najboljeg namijenili perverznjaka a, sada ćete mu, kao drugog najboljeg predložiti plakatera. Možda ste time narodu objavili da na Akademiji SNSD koju ističete držite katedru za bahatost.

Đaci, studenti, majke, očevi, zaposleni, nezaposleni, majstori, pekari, ljekari i privrednici Prijedora su zahvaljujući bahatosti dobili šansu da povrate svoj grad. Za to narod u Prijedoru ima svoju opoziciju i odnarođena vlast protiv naroda nema nikakve šanse", naveo je Nešić u saopštenju.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

 

 

 

 

 

 

 

 

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA