Granična policija: Uhapšeno devet lica za kojima su tragali policija i sudovi

  • BiH
  • 15. Oct 2021.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo, uhapsili su lice čiji su inicijali V.E. jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuju Opštinski sud u Zavidovićima zbog teške krađe, a Policijska stanica Hadžići zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Granična policija: Uhapšeno devet lica za kojima su tragali policija i sudovi

Ovo lice juče je stiglo na Međunarodni aerodrom Sarajevo letom iz Beča, a nakon hapšenja predato je službenicima Policijske stanice Hadžići.Istog dana, prilikom ulaska u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Uvac uhapšeno je lice čiji su inicijali Š.G. koje zbog krađe potražuje Osnovni sud na Sokocu, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Službenici Jedinice granične policije Višegrad predali su ga Okružnom centru sudske policije Istočno Sarajevo.

Pri izlasku iz BiH na prelazu Brod, pripadnici Granične policije, lišili su slobode N.H. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Doboju radi izdržavanja kazne zatvora.

On je predat službenicima Okružnog centra sudske policije Doboj.

Pripadnici granične policije na Aerodromu Tuzla juče su službenicima Policijske stanice Šamac predali državljanku Hrvatske G.M. jer je utvrđeno da je za njom šamačka policija raspisala potragu zbog krivičnog djela oduzimanje djeteta.

Državljanka Hrvatske kontrolisana je na izlasku iz BiH na letu za Bazel.

Službenici ove jedinice su istog dana na letu iz Bazela uhapsili dvoje državljana BiH koje potražuje Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Za lice čiji su inicijali M.S. utvrđeno je da se potražuje zbog krađe, dok se osoba S.S. potražuje zbog krivičnog djela prikrivanje.

Oni će u toku dana biti predati nadležnom organu.

Pripadnici Jedinice granične policije Bijeljina juče su, na ulasku u BiH, na prelazu Rača uhapsili državljanku Srbije čiji su inicijali C.S. koju potražuje Osnovni sud u Trebinju radi izdržavanja kazne zatvora.

Predata je službenicima Okružnog centra sudske policije Bijeljina.

Istog dana, ova Jedinica uhapsila je i državljanina BiH čiji su inicijali B.P. jer su za njim Policijska uprava Doboj i Policijska stanica Prnjavor raspisale potrage zbog krivičnih djela utaja i prevara.

On je predat službenicima Policijske stanice Prnjavor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA