Steže se obruč oko ubica porodice Đokić? Jake policijske snage u selu kod Aleksnica

Jake policijske snage od jutros su ponovo u selu Moravac kod Aleksinca u čijem ataru su 2. oktobra pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice Gorana Đokića, njegove žene Gordane i ćerke Lidije.

Steže se obruč oko ubica porodice Đokić? Jake policijske snage u selu kod Aleksnica
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ/RAS SRBIJA

Na licu mesta gde je ubijena porodic iz Aleksinca nalaze se 2 vozila marice, i nekoliko policijskih i džipova i automobila raspoređeni su pored puta u Moravcu. Meštani su izašli na ulice kako bi videla šta se tačno događa u ovom mestu, piše Kurir.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsetimo, prošlo je više od 20 dana od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje nema.

Ono što je sve jasnije je da motiv svirepe likvidacije čitave porodice nije bilo isključivo koristoljublje već Goranovi poslovi, o kojima čak ni najbliža rodbina nije znala ništa. Na osnovu pronađenih tragova, rekonstruisani su poslednji trenuci života Đokića, ali ključni tragovi, kao što su oružje iz kojih su usmrćeni, i dalje fale.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA