Velika posjećenost i medijska pažnja štandu TRB-a

Tehnički remont Bratunac /TRB/ imao je izuzetno uspješan nastupna 10. jubilarnom Međunarodnom sajmu vojne opreme i naoružanja “Partner 2021” u Beogradu.

Velika posjećenost i medijska pažnja štandu TRB-a
FOTO: Ustupljena fotografija

Za četiri dana izložbeni prostor naše kompanije posjetio je rekordan broj državnih delegacija, visokih zvanica iz oblasti odbrane, bezbjednosti, privrednog i društvenog života iz regiona i vijeta, kao i građanstva.

Rukovodstvo TRB-a održalo je niz sastanaka na kojima su zaključeni novi ugovori i dogovorena poslovna saradnja.

Štand TRB-a posjetili su i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, minister spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac, minister unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, kao i minister za privredu i preduzetništvo Republike Srpske Vjekoslav Petričević.

Čast da naš izložbeni proctor posjeti ukazao nam je i Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonasljednik Aleksandar Karađorđević.

Velika posjećenost štanda TRB-a i medijska pažnja obilježili su ovu sajamsku manifestaciju, a multifunkcionalno oklopno vozilo „Despot" sa daljinsko-upravljivom borbenom stanicom najnovije generacije, kao i pištolj „RS 9 Vampir", upaljači za vojnu namjenu i sve naše usluge predstavljeni su na najbolji način na vrhunski dizajniranom štandu, uz interaktivne prezentacije u virtuelnoj realnosti.

Pred nama su novi poslovi i ideje koje ćemo realizovati, kao i svi značajni međunarodni sajmovi vojne industrije na kojima ćemo predstavljati naše proizvode i proizvodni potencijal i promovisati TRB, Bratunac i Republiku Srpsku.

Već krajem novembra vidimo se na Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme EDEX u Kairu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    9°C
  • 08:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

141 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI