Najljepše dvorište pod Majevicom ima Marica Gligorević

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić uručio je 500 KM Marici Gligorević, pobjedniku takmičenja za izbor najljepše uređenog dvorišta pod Majevicom, koja je pobijedila u konkurenciji 17 domaćinstava prijavljenih na konkurs.

Najljepše dvorište pod Majevicom ima Marica Gligorević
FOTO: Srna

​Nagradni fond obezbijeđen iz opštinskog budžeta iznosio je 1.500 KM za najljepših pet dvorišta, a nagrade su dodijeljene u okviru slavskih svečanosti opštine Ugljevik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Perić je zahvalio svima koji su učestvovali u ovom konkursu za najljepše dvorište, ali i svima koji uljepšavaju životnu sredinu.

"Veoma je važno u kakvoj sredini živimo, a ovaj kraj je zaista izuzetno lijep i bitno je da se dodatno uljepša na ovaj način. Uljepšavanje životne sredine znači bolji život za sadašnje i buduće generacije", rekao je Perić.

Gligorevićeva, koja je iz Donje Trnove, izrazila je zadovoljstvo jer je opština Ugljevik raspisala ovaj konkurs kako bi stanovnici što ljepše uređivali svoja dvorišta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zajedno sa Perićem nagrade je dodijelio i potpredsjednik Skupštine opštine Ugljevik Dragan Đokić.

Ocjenjivano je održavanje i urednost dvorišta, uloženi trud, izbor i njegovanje biljaka, poštovanje tradicije i elemenat ovog podneblja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA