Rukometaši Bijeljine do pobjede na domaćem terenu

Utakmica 6. kola prve M-tel lige Republike Srpske u rukometu pripala je domaćoj ekipi Bijeljine. RK Bijeljina : RK Drina - 26 : 19

Rukometaši Bijeljine do pobjede na domaćem terenu

Rukometaši Bijeljine su nastupili u oslabljenom sastavu bez dva beka Jevtića i Vukalovića, sa rovitim Milošem Žužom, Škorićem i Markovićem.

Zbog kadrovskih problema bilo je oscilacija u igri. Promašen je veliki broj zicera sa 6 metara.

Najbolji golman lige Sabljić Daniel bio je vrlo raspoložen u ekipi Drine sa 15 obranjenih šuteva. Kisić Adnan je 6 puta zatresao mrežu odličnog Đorđa Đerića koji je odbranio 14 šuteva ekipi Drine.

Utakmicu je prelomio najbolji igrač RK Bijeljina kapiten Dejan Latinović koji je preuzeo odgovornost na sebe pri rezultatu 14:13 postigao vazan gol posle kog je domaći tim zaigrao organizovano u odbrani i strpljivo u napadu.

Pored Latinovića, najraspoloženiji u napadu je bio mladi Stefan Živanović (2006. godište) sa 5 postignutih golova, Miloš Žuža 4, Stevanović Mladen 3.

Svoje prve prvoligaške golove postigao je perspektivni Rajko Marinković (2006 godište) koji je uspješno realizovao dva sedmerca.

Najbolji dio tima sinoć je bio odbrambeni par Skorić - Lontoš.

Relja Škorić i Nenad Lontoš su odlično komandovali odbranom i pokazali da na njih može ozbiljno da se računa u nastavku sezone.

Mlada i poletka ekipa Drine je pokazala da ima potencijal i da će u narednim godinama talentovana generacija koju imaju na okupu biti stabilan prvoligaš.

Sledeće 7. kolo RK Bijeljina gostuje u Istočnom Sarajevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA