Slavica Lukić: Hvala RSS što su ispunili obećano

U dvorište porodice Lukić iz Balatuna dovezen je sav potreban građevinski materijal za izgradnju krova na novoj kući, koji je obezbijeđen sredstvima Republičke stranke Srpske, pa će ova porodica poginulog borca uspjeti da prije zime pokrije započeti objekat.

Slavica Lukić: Hvala RSS što su ispunili obećano

Član porodice Slavica Lukić zahvalila je Republičkoj stranci Srpske što je ispunila obećanje, istakavši da u prethodnih 25 godina nisu uspjeli da ostvare nikakvu pomoć od nadležnih institucija.

- Suprug, ja i troje djece živimo u kući koja je izgrađena prije 70 godina i površine je oko 45 metara kvadratnih. Započeli smo izgradnju novog doma, ali nismo imali sredstva za postavljanje krova. Od mnogih koji su obećali nešto, jedino je Republička stranka Srpske održala riječ – dodala je Lukićeva.

Predsjednik Republičke stranke Srpske Mladen Petrović pozvao je nadležne na lokalnom i republičkom nivou vlasti da više pažnje posvete ranjivim kategorijama društva, posebno onim porodicama čiji su članovi dali život za stvaranje Republike Srpske.

Podsjetimo, članovi Republičke stranke Srpske posjetili su porodicu Lukić krajem avgusta, a u međuvremenu su obezbijedili više od 7.000 KM za kupovinu potrebnog građevinskog materijala za krov na njihovom novom domu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA