Prijem za šampione

Povodom velikog uspjeha Fudbalskog kluba „Radnik“ – osvajanja šampionske titule u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske i plasiranja u Premijer ligu BiH, načelnik opštine Bijeljina Mićo Mićić sa saradnicima je organizovao prijem za igrače, stručni štab i rukovodstvo „Radnika“.

Prijem za šampione

Načelnik Mićić je istakao da je osvjajanje prvog mjesta u Prvoj ligi uspjeh svih koji vole „Radnik" - od igrača i stručnog štaba, Opštine, kao najvećeg finansijera kluba, sponzora, pa sve do navijača i svih ostalih koji su pomogli da šampionski pehar završi u Bijeljini.

- Nije bilo lako ni vama na terenu, ni nama dok smo vas posmatrali. Bilo je uspona i padova, povreda, pa i igara protiv „Radnika" izvan terena. Sve ste to savladali i zasluženo osvojili titulu, zaključio je načelnik Mićić, obraćajući se prvacima Republike Srpske.

Doprinos lokalne samouprave u uspjesima „Radnika" u protekloj sezoni podvukli su i šef stručnog štaba Darko Nestorović i kapiten Nenad Kutlačić koji su istakli da su igrači i stručni štab tokom cijele sezone davali sve od sebe, ali da bez podrške lokalne zajednice ne bi bio moguć ovakav uspjeh.

Načelnik Mićić je donio odluku da iz budžetske rezerve ze sport FK „Radnik" bude nagrađen sa 30.000 konvertibilnih maraka.

Inače, „Radnik" je do šampionske titule došao u poslednjem kolu prvenstva, u utakmici u Višegradu protiv „Drine HE", u kojoj je osvojio bod što je bilo dovoljno da na tabeli ima jedan bod više od dobojske „Sloge".

Foto: sobijeljina

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA