Detalji krvavog napada u bijeljinskoj kafani: Muškarca izbola nožem supruga

Povrijeđeni S. L. u stabilnom stanju

Detalji krvavog napada u bijeljinskoj kafani: Muškarca izbola nožem supruga
FOTO: Lj. Ljubojević

Muškarac S. L., koji je izboden nožem sinoć u ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici u Bijeljini, napala je supruga, nezvanično saznaje portal „Avaza".

Prema nepotvrđenim informacijama, radi se o porodičnom nasilju.

Podsjetimo, Policijskoj stanici je u srijedu oko 18:10 sati prijavljeno je da je jedna osoba povrijeđena u ugostiteljskom objektu. Odmah je na mjesto incidenta stigla policija, kao i ekipa Službe hitne pomoći bijeljinskog Doma zdravlja, kako bi ukazali pomoć povrijeđenom.

Od dežurnog ljekara u bijeljinskoj bolnici, primarijusa dr. Željka Pejovića, saznali smo da je u srijedu navečer oko 18 sati, u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac srednje životne dobi, sa ubodnom ranom na desnoj strani grudnog koša.

Incident se dogodio jučer oko 18:10 sati

- U tom trenutku povrijeđeni muškarac je bio u teškom stanju šoka. Nakon što smo obavili rentgensko snimanje, utvrđeno je da nije oštećena plućna maramica i nakon medicinskog zbrinjavanja njegovo stanje je stabilno. Zadržan je na odjeljenju radi dalje opservacije i praćenja njegovog ukupnog zdravstvenog stanja - izjavio je doktor Pejović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA