Prijetio da će zapaliti pumpu u Banjaluci, povrijedio policajca, pa preminuo na Psihijatriji

Banjalučka policija tokom vikenda reagovala je po prijavi da muškarac prijeti da će upaljačem zapaliti benzinsku pumpu u banjalučkom naselju Obilićevo, a po dolasku policija je utvrdila da se radi o G. Đ. (48) iz Banjaluke.

Prijetio da će zapaliti pumpu u Banjaluci, povrijedio policajca, pa preminuo na Psihijatriji
FOTO: Nezavisne

Slučaj je prijavljen u subotu u 03,25 časova, a kako je saopšteno iz policije dok su medicinski radnici pokušali da ga zbrinu dobio je epileptični napad, usljed čega je zadobio povredu glave, prenose Nezavisne.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon što je prevezen na Univerziteski - klinički centar Republike Srpske policiji je ponovo prijavljeno, od strane radnika oko sedam časova da ovaj pacijent u na Klinici za psihijatriju, neće da izađe iz sanitetskog vozila, i da im je potrebna pomoć policijskih službenika.

"Po dolasku na lice mjesta, navedeni je fizički napao policijskog službenika, nakon čega je pružena pomoć radnicima Klinike za psihijatriju, koji su medicinski zbrinuli navedeno lice", navodi se u saopštenju.

Istog dana u 07.40 časova od strane radnika Klinike za psihijatriju policija je obaviještena da je pacijent preminuo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio obdukciju beživotnog tjela. Obdukcijom je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj", navode iz PU Banjaluka.

Kako saznajemo u pitanju je pacijent koji je više puta liječen od alkoholizma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA