Brend MojSan otvorio studio madraca u TC Emporium Bijeljini

Vodeći proizvođač sistema za spavanje, brend MojSan, stigao je i u Bijeljinu.

Moderno uređeni, savremeni sleeping studio MojSan SHOP Bijeljina se nalazi u suterenu tržnog centra Emporium i odlikuje se konceptom pažljivo osmišljenim i orijentisanim ka kupcu sa kolekcijom proizvoda za spavanje koja uključuje paletu više oddvadeset modela madraca, veliki izbor različitih tipova jastuka, nadmadraca, posteljina, tapaciranih kreveta i ostalih proizvoda za kvalitetan i zdrav san.

Pored Bijeljine, isti dan je otvoren i MojSan SHOP Brčko, u okviru Mercator centra Brčko, što je bitno naglasiti obzirom da iste pogodnosti kupovine očekuju kupce koji se odluče za neki od proizvoda brenda MojSan, a praktičnije im je realizovati kupovinu u ovom gradu.

"Za one koji se odluče za kupovinu u MojSan SHOP Bijeljina, vjerujemo da su interesantne pogodnosti kao što je besplatna dostava za madrace i krevete za sve kupovine sa adresom isporuke u Bosni i Hercegovini, mogućnosti kupovine putem platnih lista za uposlene kao i beskamatno kreditiranje za penzionere putem fonda PIO. Mogućnost kupovine na rate shopping karticama svih vodećih banaka u BiH je također bitna prednost obzirom na rastući trend ove vrste kreditiranja u našim maloprodajnim jedinicama", kažu u brendu MojSan.

Brend MojSan pored aktivnosti vezanih za jačanje prisustva na stranim tržištima, intenzivnoradiina širenju maloprodajnemreže u Bosni i Hercegovini. Posljednji vrlo bitan projekat realiziran u gradovima Brčko i Bijeljina će u mnogome približiti proizvode ovog domaćeg proizvođača tržištima navedenih gradova i široj regiji.

Dobrodošli u MojSan SHOP Bijeljina!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    7°C
  • 11:00

    11°C
  • 14:00

    17°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 27. Apr 2024. 05:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI